Kirsten Brock

Kirsten Brock

Dyrlæge uddannet i 1985

 1. Efter et par år i Svendborg og i Trekantsområdet, hvor jeg arbejde i “blandet praksis” med både små og store dyr, kom jeg til Højby Dyreklinik i 1991. Jeg blev medejer af klinikken i 1996.

  Lige siden studietiden, har jeg sideløbende med den almindelige praksisgerning, interesseret mig for alternativ medicin – og her især anvendelsen af Homøopatisk medicin og Bachs blomstermedicin.

  Samtidig har jeg længe interesseret mig for adfærd og tog i 2009 en 2 årig uddannelse som adfærdsrådgiver ved ”Hund og Træning”.​

  Privat er jeg gift med Jørgen Nielsen, der også er dyrlæge og ejer Dyrenes Klinik i Korup.

  Sammen har vi 2 voksne børn, Tobias og Mathilde, samt en hittehund fra Andalusien kaldet Arya.

  Jeg bruger en del af min fritid med gå og løbeture, og golfbanen trækker også af og til.

​Jens Willer

​Jens Willer

Dyrlæge uddannet i 1994

 1. Efter et par års ansættelse i anden praksis kom jeg til Højby, hvor jeg har arbejdet siden. Jeg er medejer af klinikken siden 2003.

  Jeg har stor interesse i kirurgi, herunder knæoperationer, og har desuden via efteruddannelse specialiseret mig i øjne og øjensygdomme.

  Endvidere er det mig der udfører guldimplantationer på Højby Dyreklinik.

  Jeg har to Labrador Retriever som anvendes til jagt og markprøver.

  Jeg har 3 børn og bor på Tåsinge, hvor omgivelserne udnyttes til aktiviteter til lands og til vands.

Mie Nielsen

Mie Nielsen

Dyrlæge uddannet i 2015

 1. Jeg blev ansat på Højby Dyreklinik i august 2020.

  Forinden har jeg arbejdet i blandet praksis i Sverige, Horsens og på senest hos Dyrlægeringen på Fyn. Mit skifte til Højby Dyreklinik er bla. grundet et stort ønske om udelukket at have med familiedyrene at gøre.

  Jeg har en bred veterinærfaglig interesse og særligt tandbehandlinger har jeg interesse i, at dygtiggøre mig indenfor. Desuden blev jeg i 2017 uddannet kiropraktor til hest og hund hos IAVC i Tyskland.

  Når jeg ikke går på arbejde nyder jeg tiden på vores lille landsted, hvor jeg bor sammen med min mand Andreas og vores børn, Anker og Iben. Dyrebestanden vokser stødt og inkluderer nu labradoren Åse, katten Ivan, kaninen Boris, 5 høns og 2 får.

Kitt Madsen

Kitt Madsen

Dyrlæge uddannet i 2017

 1. Jeg blev ansat på Højby Dyreklinik i maj 2021. Inden da har jeg arbejdet i blandet praksis i Jylland og på Fyn, dog med hovedfokus på smådyr. Derfor er jeg glad for at være kommet til Højby Dyreklinik, hvor jeg kan fokusere på smådyrene.

  Jeg har både interesse for de medicinske og kirurgiske procedurer og holder af en vekslende hverdag, hvor både dyr og ejer er i centrum.

  Privat bor jeg på landet, nær Tommerup, sammen med min kæreste, Nicholas, og vores datter Dicte. Desuden har vi kattene Tarzan og Jane.

Marlene Strange Hansen

Marlene Strange Hansen

Dyrlæge uddannet i 2020

 1. Efter at have arbejdet i Sverige og i Aalborg fik jeg mulighed for at komme til det fynske og starte på Højby Dyreklinik i april 2021.

  Jeg har altid haft interesse for familiedyr, herunder også kaniner og gnavere. Både de kirurgiske og medicinske patienter har min interesse, og jeg nyder en hverdag med mange forskellige typer af patienter.

  Oprindeligt er jeg fra Ærø, men bor nu i Kværndrup sammen med min labrador Aya og kaninerne Buller og Fifty.

  Fritiden bruges på lange gåture, læsning og sejlsport.

Signe Ringmann Clausen

Signe Ringmann Clausen

Dyrlæge uddannet i 2003

 1. Gennem årene frem til 2009 har jeg arbejdet på forskellige klinikker i det jyske. I 2009 flyttede jeg til Fyn hvor jeg har arbejdet i mange år på Borreby Dyreklinik.

  Jeg har en særlig interesse for udredning af medicinske sygdomme og elsker at arbejde med et helhedsorienteret blik på patienten.

  Jeg interesserer mig meget for biomekanik, akupunktur og osteopati. Jeg har en international diplomuddannelse i Veterinær Akupunktur fra IVAS (International Veterinary Acupuncture Society), og en international diplomuddannelse i Osteopati for hund fra AOI (Animal Osteopathi International).

  Jeg finder det spændende at vi kan flytte vores kroniske patienter ved at tænke ud af boksen med disse mere alternative tilgange.

  Jeg bor på et mindre landsted sammen med min mand og vores 3 store børn. Fritiden er fyldt op med familie, heste og de mange andre dyr der er på vores lille gård.

birthe

Birthe Beyer

Aut. veterinærsygeplejerske

 1. Jeg blev udlært i 1988 på Vejle Dyrehospital og har siden 1989 været ansat her på Højby Dyreklinik.

  De mange år her på klinikken, gør at jeg kender mange af vores klienter og deres dyr – hvilket jeg sætter stor pris på.

  Mine interesser er især operation og efterbehandling, korrekt fodring samt plejemidler. Venteværelset prøver jeg at have fyldt med gode aktiveringsting, seler, liner og meget mere.

  Jeg er gift med Jan og vi har sammen børnene Anne og Niels.

​Lotte Sørensen

​Lotte Sørensen

Aut. veterinærsygeplejerske

 1. Jeg er uddannet i 1997 her på Højby Dyreklinik. Efter en periode på Nyborg Dyrehospital, vendte jeg i 2007 tilbage til Højby Dyreklinik igen.

  ​Jeg holder af at hjælpe patienter og vejlede klienter. Særlige interesser er katte og katteadfærd . Mine ansvarsområder er apotek og laboratoriearbejde, samt hjembestilling af varer og diverse administrative opgaver.

  Privat bor jeg i Nyborg sammen med 2 frække Maine Coon katte og min familie. Jeg er gift med Kim og sammen har vi børnene Christian & Simon.

  I fritiden samler jeg på gode naturoplevelser og er aktiv med registrering af diverse planter og dyr på Arter.dk, Naturbasen og sommerfuglejagten.dk, desuden samler jeg på fossiler og silkespat, ved de østfynske strande.

​Pernille Pedersen

​Pernille Pedersen

Aut. veterinærsygeplejerske

 1. Jeg er uddannet i 2016 hos DyrlægeRingen og efter 3 år på en klinik på Vestfyn er jeg pr 1.12.19 ansat her på Højby Dyreklinik.

  På klinikken vægter jeg højt at vores patienter og kunder føler sig trygge. Jeg sætter stor pris på den store alsidighed, der er i hverdagen som veterinærsygeplejerske.

  Jeg har en efteruddannelse som hunde og katte-massør med speciale i fysioterapeutiske teknikker og senest har jeg taget uddannelse i Kranio Sakral Terapi til hunde og katte.

  Derudover har jeg altid haft stor interesse for hundetræning og adfærd.

  Privat bor jeg sammen med min mand Daniel og vores 3 hunde, Stella (Jack Russel Terrier), Tjok og Velcro (Ruhåret Hønsehunde).

Melina Larsen

Melina Larsen

Aut. veterinærsygeplejerske

 1. Jeg blev udlært på Højby Dyreklinik i marts 2022. Jeg tog både min elevtid hos Dyrenes Klinik i Korup og derefter her på Højby Dyreklinik.

  Udover at være all-round på klinikken, interesserer jeg mig særligt for arbejdet i operationsstuen, hvor mit mål fortsat er at dygtiggøre mig. For tiden er det også mig der står for at planlægge vores hundetræningshold.

  Jeg sætter stor pris på den gode kontakt både til ejere og kæledyr. Jeg elsker mit job særligt meget hvis jeg kan sende jer glade ud af døren.

  Når jeg ikke er på arbejde, bor jeg i et hyggeligt murstenhus i Skt. Klemens sammen med min kæreste. Vi har endnu ikke nogle kæledyr, men drømme ofte om at forøge med et 4-benede familiemedlem.

Kathrine Pelle Elkrog

Kathrine Pelle Elkrog

Veterinærsygeplejerske elev

 1. Jeg er startet på Højby Dyreklinik som elev i april 2023, efter at have taget første halvdel af min elevtid på en anden dyreklinik.

  Udover at være i gang med uddannelsen som veterinærsygeplejerske, er jeg i gang med hundeinstruktøruddannelsen. Denne afslutter jeg i marts 2024.

  Jeg har altid været glad for dyr og har tidligere arbejdet med både heste og køer. Jeg har selv haft både hund, hest og kat.

  I dag bor jeg i Odense med min kæreste, Daniel, og vores norske skovkat Jason.

  Jeg vægter den gode oplevelse på klinikken højt. I kan finde mig i skranken, på telefonen, i operationen eller i konsultationen for at hjælpe dyrlægen.

  I min fritid ridder jeg, går på jagt med min far og træner med mine forældres hunde.

Cecilie Andersen

Cecilie Andersen

Veterinærsygeplejerske elev

 1. Mit elevforløb hos Højby dyreklinik startede i august 2022.

  Inden jeg startede hos Højby dyreklinik, gik jeg på HF i Odense og fik hue på i 2020.

  Jeg er født og opvokset i Faaborg og bor nu hos min mor i Odense M.

  Jeg har længe vidst at veterinærsygeplejerske var drømmen for mig. Derfor vægter jeg meget højt at ejere og dyrene føler sig trygge i hverdagen på klinikken.

  På klinikken vil jeg sidde i skranken, være i operationen og nogle gange til konsultationerne med en dyrlæge.

  I min fritid tilbringer jeg tid med min mor, far og lillebror og laver mange aktiviteter.

Julie Andersen

Julie Andersen

Veterinærsygeplejerske elev

 1. Jeg startede som veterinærsygeplejerske elev i november 2023.

  Inden min start hos Højby dyreklinik har jeg været i detailbranchen, og her er jeg faglært salgsassistent med speciale i tekstil.

  Efter en del år i butik, gik jeg tilbage til min barndomsdrøm om at blive veterinærsygeplejerske. Her glæder jeg mig over at kunne passe på vores søde firbenede patienter og kunne hjælpe deres ejere i skranken og i telefonen. Jeg vægter tryghed hos både patienter og ejere højt og vil gøre mit for at begge går fra klinikken med en god oplevelse.

  Jeg er født og opvokset i Odense og bor sammen med min veninde inde i centrum. I min fritid er jeg sammen med min kæreste, venner og min søde familie. Udover det elsker jeg at holde mig aktiv og bruger en stor del af min fritid på styrketræning.

Ove Frederiksen

Ove Frederiksen

Pensionist, medhjælper

 1. Jeg fungerer som klinikkens blæksprutte, bestiller foder ved Royal Canin, kører foderudbringing, holder orden på vores foderlager og sørger for opfyldning i butikken.

  Jeg er gift med Anne-Jette og har 2 voksne børn, 4 børnebørn og hunden Karla.

  Min fritid bruger jeg på familien, motionscykling og træning af Karla.

Brith Skovmøller

Brith Skovmøller

Hundetræner

 1. Jeg er at finde på træningspladsen, hvor jeg vil gøre mit allerbedste for at hjælpe klinikkens familiehunde og deres mennesker godt på vej.

  Jeg er uddannet DKK Hvalpe- & Familiehunde og Nose Work instruktør, CBATI-KSA, kendt som BAT instruktør på dansk, samt Predation Substitute Trainer, som også er adfærds modificerende træning.

  Jeg har været aktiv hundetræner siden 2013, har min egen træningsplads i Kerteminde og bor sammen med min kæreste på det smukke Fynshoved.

  Glæder mig til at se jer og tage fat på hverdagens udfordringer sammen med jer.